Flows.be

Flows.be werd gelanceerd op 15 oktober 2013 als opvolger voor de verdwenen krant De Lloyd. Dat was ooit de oudste krant van het land, maar die verscheen voor het laatst in juni 2013.

Sinds april 2022 maakt Flows.be deel uit van de ProMedia Group (www.promedia.nl)

Flows is hét Nederlandstalige online nieuwsplatform voor de wereld van het goederenvervoer en brengt 24/24 nieuws en updates, met een dagelijkse nieuwsbrief. Flows bericht onafhankelijk en deskundig over feiten, ontwikkelingen en mensen in scheepvaart, goederenvervoer, Vlaamse havens, douane en logistiek. Flows brengt dat nieuws vanuit een Belgisch perspectief, maar met een brede blik op de internationale business.

De berichtgeving van Flows is het werk van professionele journalisten met een scherpe focus op een of meerdere sectoren en actoren in het brede landschap van de goederenstromen. De eigenaar, ProMedia BE bv, garandeert de volledige onafhankelijkheid van de redactie. De redactionele artikels staan los van alle commerciële boodschappen van adverteerders of partners.

Evenementen

Flows brengt ook mensen samen. Als sectorplatform wil Flows iedereen die betrokken is bij supply chain activiteiten in Vlaanderen, verbinden rond inhoudelijk relevante thema’s. Daarom organiseert Flows kwalitatieve evenementen, al dan niet met partners, waar kennisdeling en dialoog centraal staan.

Magazine

Vier keer per jaar geeft Flows ook een printmagazine uit. Daarin worden actuele thema’s inhoudelijk dieper uitgewerkt met analyses, opinies, reportages en interviews. De verdeling van het magazine gebeurt op 5.000 exemplaren naar alle Flowsabonnees en een select doelpubliek in functie van het thema.

Voor de ondernemer die aandacht wil voor zijn producten of diensten, is dit magazine een uitstekende drager. 

Met een advertentie of een op maat gemaakte partnercontent bereikt u zeer gericht duizenden professionals uit de transport- en logistieke sector. Voor meer info en tarieven, mail naar marketing@flows.be.

Flows is de referentie voor wie wil bijblijven in de snel draaiende wereld van scheepvaart, havens, weg- en spoorvervoer, binnenvaart, luchtvracht, logistiek en douane.